Poäng

Diagrammet "Scores" är grunden för dina diagram. Det visar alla data som du har registrerat på klockan i form av en dagbok. En rad per dag.

Datumet står till vänster om varje rad. På den linjen anger färgerna från timme till timme hur ditt tillstånd var. Ju grönare desto bättre, ju gulare desto stelare, ju rödare desto mer överrörlig.

Schermafbeelding_2018-11-06_om_11.10.18.width-800

Lila och blå block nedan visar när du tog tabletter (lila block) eller använde en måltid (blå block). Legenden visar vad varje färg står för. Följande färger representerar ditt tillstånd när du registrerade regnbåge:

Schermafbeelding_2018-12-10_om_14.15.21

De fyra sista färgerna i legenden representerar dessa ikoner

food
sleep
medicine
notes