TEAM är den del av portalen där du kontrollerar vem som har tillgång till din portal.

Schermafbeelding_2018-11-05_om_18.32.06

Det kan vara din läkare, din Parkinsonsjuksköterska, en annan terapeut, en familjemedlem eller någon som hjälper dig (en "kompis" eller vårdare).

Du bestämmer vem. Du kan när som helst återkalla ditt tillstånd.

Schermafbeelding_2018-11-05_om_19.30.16

Anta att du vill ge din läkare tillgång till din journal. Då måste du ge honom eller henne en så kallad inbjudningskod.

Gör med den vänstra blå knappen. Gå sedan till MINA INVITATIONSKODER och skicka koden till din läkare. Eller till dig själv och ta med dig koden till din mottagningstimme. Läkaren kan skriva in koden på sin lista, och du lägger till dig på hans lista över patienter som använder Parkinson smartwatch.

Om du vill återkalla ditt tillstånd ska du ta bort personen i fråga från din TEAM.