Symtom

Ikonen öppnar en lista med textobjekt på klockan. Du kan välja vilka ord eller korta meningar som ska visas i den.

Till exempel:

IMG_0642

Genom att trycka på det ordet på klockskärmen skriver du in det här objektet vid den här tidpunkten i din dagbok.

Du bestämmer själv eller i samråd med din läkare vilka texter som ska visas i listan på din klocka. Detta gör du i portalen på SYMPTOM.

Schermafbeelding_2018-12-11_om_16.25.21

Använd plustecknet för att lägga till ett nytt ord eller en kort mening. Texten visas sedan automatiskt (ibland med viss fördröjning) på klockan, efter att du tryckt på

De visas på STANDARD-kartan, på dagen och tiden för registreringen. De är små block (precis som de blå måltids- och de lila medicineringskubbarna), men nu placerade ovanför regeln för den dagen. Texten visas när du klickar på blocket. Den valda texten markeras i listan,

Du kan också öppna den i legenden genom att klicka på CLICKABLE EVENTS.

Schermafbeelding_2018-12-10_om_14.15.21