Symptomen

Het icoon op het horloge opent een lijst met regels tekst. U kunt zelf kiezen welke woorden of korte zinnen daarin verschijnen.

Bijvoorbeeld:

IMG_0643

Door op een bepaald moment een van deze regels te kiezen (tik op die regel op het horlogescherm) legt u deze regel vast op deze tijd in uw dagboek.

U bepaalt zelf of in overleg met uw arts, welke teksten in de lijst op uw horloge verschijnen. Dat doet u in de portal bij SYMPTOMEN.

Schermafbeelding_2018-11-05_om_18.32.12

Met het plusteken kunt u een nieuw woord of korte zin toevoegen. De tekstjes verschijnen dan vanzelf (soms na enkele minuten) op uw horloge, na klikken op

Ze worden weergegeven in de kaart STANDAARD, op dag en tijd van registratie. Het zijn kleine blokje (net als de blauwe maalijd, en de paarse medicatieblokjes). maar nu geplaatst boven de regel van die dag. De tekst verschijnt als u op het blokje klikt. U ziet dan de lijst, waarin de gekozen tekst gemarkeerd is.

Die kunt u ook openen in de legenda, door te klikken op KLIKBARE EVENTS

Schermafbeelding_2018-11-05_om_18.33.10