Medicatie

Via 'MEDICATIE' in de portal kunt u tijden invoeren waarop u medicatie inneemt. Dat zijn de tijden die uw arts voorgeschreven heeft. Bij elke tijd kunt u een foto opslaan van uw pillen. Die verschijnt dan op die tijd op uw horloge.

Klik op de groene + om een tijd/pil/plaatje toe te voegen. Dit is een voorbeeld van iemand die op vier tijden pillen inneemt.

Welke melding u krijgt op die tijden (bv trillen of geluid) stelt u in op  de pagina horloge in de portal.

Schermafbeelding_2018-11-05_om_19.16.07

Klik op de groene +

Daarna voert u hier de tijd van uw pillen of pil in zodat de reminder op uw horloge op die tijd verschijnt.

Kies een naam, die verschilt per tijd. U mag zelf iets bedenken (bijvoorbeeld 'ochtendpillen', of 'eerste', of een slim gekozen naam als '3w1r' voor 3 witte een rode). U kunt die naam en tijd altijd nog veranderen.

Door een foto op te slaan krijgt u die in beeld op het horloge op het moment dat de reminder afgaat.

Klik daarna op toevoegen

Bij bestand kiezen kunt u een foto opzoeken in een map op uw eigen pc, laptop of tablet.

Het is handig een vaste plek daarvoor te reserveren. U kunt foto's kiezen met het volgende formaat

door op het horloge op het blauwe icoon te tikken legt u in uw dagboek vast dat u nu medicijnen ingenomen hebt.

Doe dat liefst elke keer als u pillen neemt. (Als u meerdere pillen vrijwel tegelijk inneemt hoeft u maar 1 keer te tikken)

De tijden waarop u pillen inneemt legt u vast op het horloge via het icoon

Die tijden worden weergegeven op de portal in de kaart MEDICATIERAPPORT.