Account

Registratie is een eenmalige stap die noodzakelijk is om uw gegevens correct op te slaan.

Om te registreren volgt u deze stappen:

ga naar https://portal.parkinsonsmartwatch.com/login en klik op

IMG_0640

Kies daarna uw rol uit

Schermafbeelding_2018-11-05_om_18.12.23

Dan krijgt u een lijst met in te vullen gegevens.

Mocht u problemen ondervinden dan helpen we u graag verder. Dat kan via CONTACT.

Om uw geregistreerde gegevens aan te passen gaat u in de portal naar Account

Schermafbeelding_2018-11-05_om_18.31.53

Vergeet u niet de lijst op te slaan na wijzigen.

Mocht u problemen ondervinden dan adviseren we u graag, via CONTACT, rechtsboven op de homepage.