Horloge

U kunt een horloge verkrijgen door te registreren (zie ACCOUNT). Wij sturen daarna het horloge aan u toe.

Dit is de eerste stap die u eenmalig moet verrichten na ontvangst van het horloge. Dit heet koppelen. Het betekent dat u een code van uw horloge moet invoeren op de portal.Koppelen doet u door in de portal te klikken op

Dan zoekt u de koppelcode op op het horloge door naar links te vegen terwijl de 6 iconen in beeld zijn. Kies de bovenste blauwe knop met <:

U leest de koppelcode van 12 letters en cijfers af onder de QR code (excuus voor de kleine letters. Tip: maak een foto van dit scherm met uw telefoon, vergroot die uit. Of vraag iemand u te helpen. De code is beperkt geldig, zo nodig herhaalt u deze stap)". (naar rechts vegen op het horloge brengt u terug bij de iconen)

Dan voert u hier op de portal de 12 cijfers en letters van koppelcode in, en klikt op de blauwe knop met koppel horloge.

het horloge heeft 6 iconen

Het is belangrijk dat u vertrouwd bent met elk icoon. Oefent u hier voordat u met het horloge aan de slag gaat.

Het horloge toont medicatiereminders, gepaard met een tril en /of geluidssignaal.

Het horloge heeft een ingebouwde bewegingssensor, een zogenaamde accellerometer. Die meet hoeveel u beweegt.

in de portal brengt u naar
Schermafbeelding_2018-11-06_om_13.36.00

Daarmee regelt u het horloge-signaal tijdens een medicatiereminder.

Vibratie = trillen.

Als geluid en vibratie beide uitstaan krijgt u alleen een plaatje in beeld.

(Uitleg om tijden aan te passen vindt u hier)