Konto

Registreringen är ett enstaka steg för att ange dina personuppgifter.

För att registrera dig följer du de här stegen:

gå till https://portal.parkinsonsmartwatch.com/login och klicka på

IMG_0640

Välj sedan din roll: Läkare, patient eller vårdare (för någon annan).

Detta kommer att öppna en lista, ange dina uppgifter.

Vi hjälper dig gärna om du har några problem, kontakta oss via knappen KONTAKT. längst upp till höger på hemsidan.

Om du vill ändra dina personuppgifter öppnar du Konto i portalen.

Schermafbeelding_2018-12-10_om_13.31.04

Glöm inte att spara listan.

Vi hjälper dig gärna om du har några problem, kontakta oss via knappen KONTAKT. längst upp till höger på hemsidan.