Förhållanden

Diagrammet "RATIOS" visar också dina poäng på regnbågen dag för dag, men block av samma färg är grupperade tillsammans. Gult står alltid till vänster i RATIOS och rött till höger. Du kan se vilken del av en dag varje färg tog.

I detta exempel på en dag, i detta fall den 22 januari (datumet står till vänster om varje stapel), var nästan 50 % av den registrerade tiden grön (bra), 4 % av den del av dagen där registreringen är mycket dyskinetisk (mörkröd).

Schermafbeelding_2018-11-06_om_11.19.41

Observera: Tiden spelar ingen roll i det här kortet, förutom i SCORES. Om du vill veta när du var "gul" behöver du SCORES-kortet. Om du vill veta hur mycket du var "gul" är RATIOS eller OVERVIEW idealiska.

Detta är ett exempel på en annan persons RATIOS för 4 dagar, varje rad är en dag.

wearing_off_percentages